Premien l’empresa Carmencita pel bon lideratge empresarial i la firma Actiu per l’expansió internacional

El portal Economia 3 també guardona Laboratoires Quinton per les innovacions en l’aprofitament de l’aigua de la mar.

L'empresa Carmencita ha sigut una de les guardonades en la gala d'Economia 3
L'empresa Carmencita ha sigut una de les guardonades en la gala d'Economia 3 / Carmencita

Alacant ha acollit aquest dimarts de vesprada la tercera edició dels premis Economia 3, amb què aquest portal econòmic reconeix la trajectòria de sis empreses i dues entitats que han contribuït al desenvolupament econòmic de les comarques del sud. 

Respecte a les mercantils, el jurat ha concedit el premi especial a la Caixa Central Rural, una entitat que ha superat el segle de trajectòria. En la categoria de lideratge empresarial també ha sigut premiada una altra empresa amb més de cent anys d’activitat, Carmencita, de Novelda, que gestiona com a president Jesús Navarro. 

D’altra banda, l’empresa Actiu, de Castalla, ha rebut el premi d’Economia 3 en la modalitat d’Internacionalització, ja que els seus mobles d’oficina es venen en molts països d’Europa i també s’ha obert mercat als Estats Units. 

En la modalitat d’Innovació i Emprenedoria, el premi d’Economia 3 ha recaigut enguany en l’empresa Forest Chemical d’Alacant, que es dedica a fer adhesius industrials per a diversos productes. Així mateix, en la categoria d’Investigació, aquesta nit s’ha premiat Laboratoires Quinton pel seu treball relacionat amb l’aprofitament de l’aigua de la mar. 

L’empresa Sumalnnova també ha rebut altre dels guardons, en aquest cas en la modalitat de Transformació Digital. Mentre que la firma ™ Grupo Inmobiliario ha sigut distingida per la seua trajectòria empresarial. 

Pel que fa a l’entitat pública guardonada, el premi d’aquest 2019 ha sigut per al Districte Digital de la Comunitat Valenciana, mentre que l’associació empresarial que ha rebut el premi anual d’Economia 3 ha sigut l’Associació Valenciana d’Empresaris del Calcer (AVECAL). 

També et pot interessar

stats