Preacord per a renovar el conveni amb la indústria del sector tauleller

Ascer, CCOO i UGT han firmat un document que inclou increments del 2,5% anuals fins a 2020.

Preacord per a renovar el conveni amb la indústria del sector tauleller

Ascer, CCOO i UGT han firmat un preacord per a la renovació del IV conveni col·lectiu autonòmic per a la indústria del sector tauleller de la Comunitat Valenciana, que inclou increments del 2,5 per cent anuals fins a 2020.

Aquest preacord haurà de ser sotmés als respectius òrgans de govern de les organitzacions signatàries per a ratificar-lo, i una vegada aprovat, es firmarà la primera quinzena del mes de setembre.

El document, amb vigència per als anys 2018, 2019 i 2020, preveu increments aplicables sobre els conceptes de taules salarials del conveni i sense compensació i absorció. Així mateix, inclou el compromís que si la suma dels IPC del període de vigència supera la dels increments pactats, aquesta diferència es tindrà en compte en la negociació del següent conveni col·lectiu.

També s'ha acordat el manteniment de la jornada anual vigent i la creació d'una comissió paritària que aborde, durant la vigència del conveni col·lectiu, l'estudi de les diferents qüestions relacionades amb la jornada de treball.

Ascer ha valorat el preacord per l'estabilitat que representa per a les relacions laborals del sector ceràmic durant els pròxims tres anys, així com per haver mantingut la durada de la jornada de treball, i aplicar-se els increments sobre els conceptes de taula.

També et pot interessar

stats