El PP i Ciutadans presenten esmenes als pressupostos de la Generalitat

Els partits de l’oposició consideren els pressupostos “irreals i ficticis” i que “enganyen els ciutadans”.

El PP i Ciutadans presenten esmenes als pressupostos de la Generalitat
El PP i Ciutadans presenten esmenes als pressupostos de la Generalitat

El Partit Popular i Ciutadans han presentat aquest dijous, dia que acabava el termini, les esmenes a la totalitat als pressupostos de la Generalitat del 2019. Els partits de l’oposició han criticat que són “irreals i ficticis”. 

D'aquesta manera, el dimecres 15 de novembre es debatran les esmenes a la totalitat dels dos partits de l’oposició, mentre que el dijous 16 de novembre serà el torn de l'esmena a la totalitat del PP a la llei d'acompanyament.

En concret, el portaveu d’Economia del PPCV a les Corts, Rubén Ibáñez, ha afirmat que l’esmena a la totalitat “recull el sentiment unànime de la societat valenciana” ja que, segons ell, “no hi ha ningú en tota la Comunitat Valenciana que es crega els comptes del PSPV i Compromís amb el suport de Podem”. A més, Ibáñez ha afegit que és “un exercici de responsabilitat i de ciutadania que uns comptes falsos, ficticis i que enganyen els ciutadans no continuen endavant”.  

D’altra banda, el portaveu adjunt de Ciutadans, Juan Córdoba, ha explicat que els comptes del govern autonòmic "inclouen algunes partides que no se sap com es materialitzaran". Al seu parer, la primera que hauria de suprimir-se és la que preveu 1.325 milions d'euros en una partida reivindicativa, ja que "no hi ha cap seguretat que es reben", ha afegit.

També et pot interessar

stats