Power Electronics contractarà 450 persones

Les persones interessades han de fer la inscripció al procés en el web de Labora (antic Servef).

Power Electronics contractarà 450 persones | Europa Press
Power Electronics contractarà 450 persones | Europa Press

L’empresa valenciana Power Electronics contractarà 450 persones en les pròximes setmanes i ho farà mitjançant el Servei Valencià d’Ocupació i Formació (Servef), ara nomenat Labora. En concret, la firma de components electrònics busca cobrir 400 llocs de treball d’operari de producció de muntatge mecànic i/o elèctric i 50 llocs d’operari de logística a Llíria, segons ha informat Labora en un comunicat.

Les persones interessades han d’enviar les sol·licituds a través del portal de Labora i posicionar-se en les ofertes de treball 516567/0 i 516543/0, respectivament, adjuntant el seu currículum.

Per als llocs d’operari de producció de muntatge mecànic i/o elèctric se sol·liciten, d’una banda, persones amb títol d’FP en la branca d’Electricitat i Electrònica amb un any d’experiència en muntatges o manteniment industrial, quadres elèctrics i cablejats; i, d’altra banda, persones amb títol d’FP en l’especialitat de Mecànica o relacionada, amb experiència en muntatge d’estructures metàl·liques o treballs d’assemblatge mecànic de peces en entorns industrials.

Per als llocs d’operari de logística (picking) es requereixen persones amb experiència en ubicacions en magatzems multireferència i maneig de transpalet manual i elèctric. Es valoraran coneixements de Microsoft Excel i SAP. Per a totes les posicions es requereix vehicle per a accedir a les instal·lacions.

A la primavera el Servei Valencià d’Ocupació ja va administrar l’oferta de més de 100 llocs de treball també de l’empresa Power Electronics

Una firma en expansió

Power Electronics ofereix serveis i fabricació d’electrònica de potència, forma part dels sectors industrials i solar fotovoltaic, i es troba en plena expansió. Disposa d’unes oficines centrals situades a Paterna, a l’Horta, una planta a Figueroles de Domenyo, als Serrans, i les noves instal·lacions de Llíria, al Camp de Túria, amb més de 90.000 m2.

També et pot interessar

stats