El port de Castelló disposarà d’una estació intermodal l’any 2022

Aquesta infraestructura permetrà el desplaçament directe de càrregues amb diferents mitjans de transport.

VÍDEO | El port de Castelló disposarà d’una estació intermodal l’any 2022

El port de Castelló disposarà d’una estació intermodal l’any 2022, que costarà 20 milions d’euros i ocuparà una superfície de 30 hectàrees. Aquesta infraestructura permetrà el desplaçament directe de càrregues amb diferents mitjans de transport. 

L’estació serà propietat del Port de Castelló, però estarà gestionada i explotada per un operador privat. Respecte a l’accés ferroviari sud al port, el president de l’Autoritat Portuària, Francisco Toledo, ha explicat que la idea és que isca a licitació l’any que ve.

El conseller de Política Territorial, Arcadi España, ha subratllat que és una sort tindre un port com el de Castelló, “que creix molt més que la mitjana de la resta de ports del conjunt d’Espanya i que es complementa bé amb altres ports com el de València, Alacant, Sagunt o Gandia”.

A més, ha destacat que creix d’una “forma sostenible” i “ha sabut escoltar les noves demandes dels castellonencs respecte a que cal créixer i crear ocupació, però cal fer-ho millor, amb sensibilitat mediambiental i amb diàleg amb la societat i amb l’entorn”.

També et pot interessar

stats