La plataforma Duguem el tren a Moixent denuncia els incompliments de Foment

El ministeri justifica l'endarreriment per qüestions de seguretat.

La plataforma Duguem el tren a Moixent denuncia els incompliments de Foment
La plataforma Duguem el tren a Moixent denuncia els incompliments de Foment

Els usuaris del tren entre Moixent i l'Alcúdia de Crespins, a la Costera, denuncien l'incompliment del ministre de Foment, José Luis Ábalos, de reprendre el servei de rodalia abans d'acabar el mes d'abril. El ministeri justifica el retard per qüestions de seguretat.

El passat 26 de febrer, el ministre de Foment, José Luis Ábalos, va anar a l'estació de Moixent i va anunciar el restabliment imminent del servei de tren. Un trajecte interromput en 2010 per les obres de l'alta velocitat i que des d'aleshores es fa en autobús.

La plataforma Duguem el tren a Moixent no descarta convocar noves accions de protesta davant del que consideren una promesa incomplida perquè ha finalitzat el mes d'abril i el servei encara no funciona.

El portaveu de la plataforma, Óscar Sanchis, assenyala que ja dura nou anys aquesta situació i manifesta que els usuaris estan "farts" de la situació. També l'alcalde de Moixent, Teófilo Fito, considera que el retard a més de les molèsties que genera als veïns i veïnes, suposa una despesa de diners que es podria haver estalviat i que calcula en 300 mil euros a l'any.

À Punt Notícies ha preguntat al Ministeri de Foment pels motius dels retard. Asseguren que falta una documentació de l'Agència de Seguretat Ferroviària i confien que en breu es puga restablir el servei.

També et pot interessar