La plataforma d'afectats per les ajudes a la vivenda cobra les ajudes més d’una dècada després

La Generalitat ha resolt els expedients de 65.000 persones afectades

Plataforma d'ajudes al habitatge

Després d'una dècada de lluitar, la plataforma d'afectats per les ajudes a la vivenda ha aconseguit cobrar el que l'administració els devia: 325 milions d'euros d’un deute que el Botànic havia heretat de l'anterior govern del PP. 

La Generalitat ha abonat el deute reconegut de 325 milions d'euros de les ajudes al lloguer, la compra i la rehabilitació de vivendes i ha resolt els expedients de 65.000 persones afectades. Unes subvencions que la plataforma d'afectats per les ajudes a la vivenda reclamava tenaçment des de feia més d'una dècada, tal com ha explicat Manuel Pérez, president de la plataforma.

Segons els dos responsables d'Habitatge que han tingut els governs del Botànic fins ara, es tracta d'un deute que heretaren dels anteriors governs del PP i que han aconseguit saldar en els últims sis anys.

María José Salvador, vicepresidenta de les Corts, ha explicat a À Punt que, quan es pensava que ja s’havia pagat tot el deute acumulat, es van trobar 1.1000 expedients en els calaixos de les direccions territorials que no estaven reconeguts. Rubén Martínez Dalmau, vicepresident segon i conseller d'Habitatge, per la seua banda, ha assenyalat que l’anterior govern havia deixat més de 65.00 expedients sense resoldre i que tenien les ajudes atorgades però mai les havien cobrat. 

La plataforma d'afectats per les ajudes a la vivenda ha anunciat que es dissolen després d'aconseguir l'objectiu de cobrar les ajudes.

També et pot interessar

stats