La plantilla de Desigual aprova la jornada laboral de quatre dies reduint un 6,5% el sou

El 86% de la plantilla han donat suport a aquesta nova organització que afectarà les 500 persones que treballen a les oficines centrals de la marca de moda

Una imatge de la companyia
Una imatge de la companyia / Desigual

Els treballadors de la firma de moda Desigual han aprovat aquest dijous per àmplia majoria la proposta de l'empresa de posar en marxa la jornada laboral de quatre dies a la setmana –tres presencials i un de teletreball– a canvi d'una reducció salarial del 6,5%.

Aquesta mesura s'aplicarà des d'aquest divendres després que el 86% de la plantilla ha aprovat la iniciativa en una votació celebrada aquest dijous a la seu central de la multinacional a Barcelona.

La mesura afectarà les 500 persones que treballen ales oficines centrals de la marca de moda, que a partir d'ara treballaran de dilluns a dijous. A més, podran triar teletreballar un dia a la setmana.

"La iniciativa forma part d'un pla més ampli per a oferir models de treball i conciliació disruptius", ha defensat la marca catalana de moda, que ha mostrat la seua satisfacció per aquest pas proposat per la direcció i validat massivament pels treballadors. La companyia té més de 2.700 empleats i està present en 89 països a través de 10 canals de venda i 438 botigues monomarca.

També et pot interessar

stats