El pla Renhata arranca amb sis milions en ajudes per a les reformes d'habitatges

Finançaran, amb fins a 12.000 euros per obra, la reforma d'habitacions, cuines i banys, a més de l'adaptació per a persones amb mobilitat reduïda o la instal·lació de domòtica

El conseller d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Héctor Illueca, en la presentació del Pla Renhata
El conseller d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Héctor Illueca, en la presentació del Pla Renhata / Rober Solsona (Europa Press)

El pla Renhata de reforma d'habitatges arranca una nova edició amb sis milions d'euros destinats a la reforma de l'interior d'habitatges, amb la possibilitat d'ampliar aquestes ajudes en altres cinc milions.

En la presentació de les ajudes, que es poden sol·licitar des d'aquest dimecres fins al 2 de maig, el president de la Generalitat, Ximo Puig, ha destacat que és un pla "dirigit a la millora de la vida i la decència del conjunt de la societat i permet ajudar a sectors afectats en els últims anys com la construcció".

"Enguany podrem ajudar més famílies", ha garantit el vicepresident segon i conseller d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Héctor Illueca.

Entre els requisits, les obres hauran d'haver finalitzat com a màxim sis mesos després de la publicació de la convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat (DOGV) el passat 27 de gener i els habitatges haurà de tindre més de vint anys d'antiguitat i ser la residència habitual.

Finançaran, amb fins a 12.000 euros per obra, la reforma d'habitacions, cuines i banys, a més de l'adaptació per a persones amb mobilitat reduïda o la instal·lació de domòtica.

Des de la seua creació el 2017, el pla Renhata ha beneficiat més de 7.000 famílies amb una dotació total de més de 24 milions d'euros incloent l'edició d'enguany.

També et pot interessar

stats