El Pla Reindus invertirà 400 milions en reindustrialització

El Ministeri d'Indústria pretén generar oportunitats que facen que la indústria tinga un pes de fins al 20% del Producte Interior Brut.

El Pla Reindus invertirà 400 milions en reindustrialització
El Pla Reindus invertirà 400 milions en reindustrialització

El govern espanyol aprovarà el Programa Reindus, per a ajudar a la reindustrialització en les comunitats autònomes, i que estarà dotat amb més de 400 milions d'euros. Així ho ha anunciat la ministra d'Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto en declaracions a RNE.

Maroto ha defés que el govern no està només per a solucionar crisis industrials com la de Vestas o Alcoa, sinó també per a generar oportunitats, i busca elevar el pes de la indústria al 20% del PIB.

Reindus gira entorn de tres àmbits d'actuació: l'avaluació tècnica, la comprovació del material dels projectes acordats i la captació i difusió de nous projectes. El seu objectiu és reforçar la cooperació amb les administracions territorials en el desenvolupament de la política industrial del govern.

La ministra ha indicat, a més, que s'ha generat una “alerta innecessària” sobre les dates per a la fi de la comercialització de vehicles de combustió i s'ha mostrat confiada en arribar a un acord amb els agents del sector.

També et pot interessar

stats