Les pimes valencianes ja poden demanar les ajudes de teletreball de fins a 100.000 euros

S'emmarquen en el programa Digitalitza Teletreball, amb un pressupost de cinc milions d'euros, cofinançat al 50% amb fons Feder.

Un home treballa des de casa
Un home treballa des de casa / Europa Press

La Conselleria d'Economia ha obert el termini per a accedir a les ajudes de la convocatòria Digitalitza Teletreball, creada per a facilitar l'adaptació de les xicotetes i mitjanes empreses (pimes) que vulguen implantar el teletreball davant la situació provocada per la pandèmia de la Covid-19. Tenen de temps fins al 26 de maig.

L'ajuda pot arribar fins al 40% dels costos subvencionables per a les xicotetes empreses i al 30% en el cas de les mitjanes. Com a requisits, la subvenció màxima per projecte serà de 100.000 euros i les inversions subvencionables s'hauran de mantindre inalterades durant els cinc anys següents al pagament.

Digitalitza Teletreball diposa d'un pressupost de cinc milions d'euros, que es podrà cofinançar en un 50% a través del programa operatiu Feder de la Comissió Europea, segons ha informat la Generalitat. L'objectiu és ajudar a implantar i posar en marxa solucions innovadores que faciliten el teletreball i afavorisquen el desenvolupament del comerç electrònic en les empreses de la Comunitat Valenciana.

Es donarà prioritat al desenvolupament de solucions d'accés a xarxes corporatives que ajuden a implementar sistemes de telecomunicació i de seguretat avançats, i de monitoratge, que promoguen el teletreball en grup o que faciliten el control i l'operació remota de processos productius. Altres iniciatives que podran ser finançades són l'activació del comerç electrònic, la implantació de sistemes d'automatització d'emmagatzematge i logística interna, la fabricació additiva i la impressió en 3D, així com la fabricació de robots industrials.

També et pot interessar

stats