Les pernoctacions en hotels valencians pugen un 1,8% al novembre

El repunt arriba després de dos mesos consecutius de reculades des de la fallida de Thomas Cook.

Les pernoctacions en hotels valencians pugen un 1,8% al novembre
Les pernoctacions en hotels valencians pugen un 1,8% al novembre

Les pernoctacions fetes en establiments hotelers valencians van pujar al novembre un 1,8 per cent respecte al mateix mes de 2018, segons dades de l'Institut Nacional d'Estadística. L'augment en l'àmbit espanyol ha sigut del 0,5 per cent, fins a sumar 18,3 milions.

Aquest repunt arriba després de dos mesos consecutius de reculades en els quals el sector turístic va acusar la fallida de l'operador britànic Thomas Cook.

La Comunitat Valenciana és la tercera destinació principal per als espanyols, per darrere d'Andalusia i Comunitat de Madrid.

En els viatgers no residents a Espanya, la Comunitat Valenciana, al novembre, ha sigut la cinquena destinació.

L'avanç interanual de les pernoctacions al novembre es deu a l'augment en un 0,7% de les pernoctacions fetes pels espanyols i a l'increment en un 0,3% de les efectuades pels estrangers.

L'estada mitjana va baixar en el penúltim mes de l'any un 2,7% respecte al mateix mes de 2018 i es va situar en 2,7 pernoctacions per persona.

En els onze primers mesos de l'any, les pernoctacions en hotels espanyols es van incrementar un 0,9% respecte al mateix període de 2018.

També et pot interessar

stats