El peix de llotja s'inclourà en la marca Castelló Ruta de Sabor

El gènere dels pescadors de les comarques del nord estarà present en les campanyes de promoció de productes de proximitat.

El peix de llotja s'inclourà en la marca Castelló Ruta de Sabor
El peix de llotja s'inclourà en la marca Castelló Ruta de Sabor

La Diputació de Castelló inclourà el peix procedent de les llotges de les comarques del nord en les campanyes de promoció de productes de proximitat que realitzarà la marca Castelló Ruta de Sabor.

És un dels acords adoptats en la reunió que han mantingut el diputat provincial de Desenvolupament Rural, Santi Pérez, i una delegació de la Federació Provincial de Confraries de Pescadors de Castelló, encapçalada pel seu president, Sergio Albiol. Pérez ha incidit que el peix de les llotges "és un important actiu en una província en què el turisme gastronòmic està en voga".

En la mateixa trobada s'ha tractat la necessitat de reactivar el grup d'acció local pesquer, del qual formen part els municipis de Borriana i Castelló, a la Plana Alta, i Peníscola, Benicarló i Vinaròs, al Baix Maestrat. Santi Pérez s'ha compromés a intervindre amb els ajuntaments afectats per a trobar els recursos necessaris i contractar un gerent que tramite les ajudes que la Unió Europea destina al sector de la pesca.

També et pot interessar

stats