Paz Navarro és elegida com a presidenta dels joves empresaris de València

L'elecció d'aquesta empresària de 38 anys ha sigut per unanimitat

Junta de l'Associació de Jóvens Empresaris, aquest dimarts
Junta de l'Associació de Joves Empresaris de València, aquest dimarts / AJE

L'empresària Paz Navarro ha sigut elegida aquest dimarts president de l'Associació de Joves Empresaris de València, segons ha informat l'organització en un comunicat. L'elecció s'ha produït per unanimitat a la seu de la patronal valenciana (CEV). Navarro, de 38 anys, era l'única candidata a presidir l'Ajev i ocupava des de feia dos anys la vicepresidència primera de l'organització.

Navarro lidera el grup editorial Sargantana. “Crec fermament en l'associacionisme i en el paper crucial que exerceixen en la nostra societat. Ara més que mai hem d'estar units, fer comunitat i defensar les nostres necessitats i drets”, ha dit després d'assumir la presidència. La presidència serà per un període de tres anys i Navarro ha anunciat també la junta directiva que l'acompanyarà en aquest període.

Lideratge femení, comarques o innovació

Durant la presentació a l'assemblea, Navarro ha marcat les grans línies de treball. "Cada membre de la junta directiva formarà part d'una comissió, que englobarà diferents àrees de treball com a lideratge femení, comarcals, impacte social o innovació, entre altres. Aquestes comissions seran obertes i es permetrà l'entrada dels nostres associats i associades per a augmentar la seua participació i aportar més valor”, ha defés.

També et pot interessar

stats