La patronal provincial Uepal acorda integrar-se en la CEV

El marc d'actuació continuaran sent les comarques del sud i sumarà la representativitat d’àmbit autonòmic.

La Unió Empresarial de la Província d'Alacant (Uepal) ha aprovat en junta demanar integrar-se en  la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV) | EP
La Unió Empresarial de la Província d'Alacant (Uepal) ha aprovat en junta demanar integrar-se en la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV) | EP

La Unió Empresarial de la Província d'Alacant (Uepal) aprova demanar integrar-se en  la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV). Considera que "la unió fa la força" i que d'aquesta manera es defensen els interessos de l'empresariat alacantí, segons el president de la patronal provincial alacantina, Juan José Sellés. 

La Uepal passarà, després de l'aprovació per part de la CEV en l’assemblea del 4 d'abril, a formar part de la confederació autonòmica. Estarà representada en la CEV amb sis  vocalies en l'assemblea, de les quals sis estaran en la junta i quatre tindran llocs en el comité executiu.

La Uepal tindrà com a marc territorial d'actuació la província d'Alacant i sumarà la seua representativitat a la CEV en l'àmbit autonòmic.

També et pot interessar

stats