Parc Sagunt canvia la denominació i podrà desenvolupar projectes a tota la Comunitat Valenciana

Puig assegura que existeix una gran demanda de sòl industrial i remarca el treball de les administracions per a aprofitar aquest impuls per a crear llocs de treball

Una imatge de la zona industrial
Una imatge de la zona industrial / Parc Sagunt

El president del Consell, Ximo Puig, ha explicat aquest dilluns que Parc Sagunt ja té el 95% de les parcel·les venudes i que Parc Sagunt II tindrà en el mes de març comprat tot el sòl i poder començar la parcel·lació i la comercialització. En aquesta segona fase, del desenvolupament industrial Espais Econòmics Empresarials ja ha comprat directament als propietaris el 25% del sòl, més d'1,3 milions de metres quadrats, amb una inversió de vint milions d’euros.

Puig ha fet aquestes declaracions en acabar la junta general d'accionistes de Parc Sagunt, al Camp de Morvedre, junta en la qual s'ha canviat la denominació d'aquesta zona industrial, que, a partir d'ara, tindrà de nom Espais Econòmics Empresarials, i que ha ampliat el seu àmbit d'actuació a tota la Comunitat Valenciana. Aquesta societat seguirà participada al 50% per la Generalitat i el govern espanyol a través de Sepi Desarrollo Empresarial. 

Puig ha valorat a Sagunt que hi ha demanda empresarial i des de l'administració intenta aprofitar la reactivació en benefici de la creació de llocs de treball. El president ha remarcat que Parc Sagunt I suma una inversió de més de mil milions d'euros. I ha remarcat que en les prospeccions de mercat que realitza la societat hi ha demanda d’empreses per a instal·lar-se a Parc Sagunt II per damunt dels sis milions de metres quadrats. 

També et pot interessar

stats