Dos treballadors moren en dos accidents laborals a Benigànim i Montserrat

Els sinistrats tenien 55 i 54 anys i han perdut la vida en caure d'una bastida i d'una màquina

Ambulància del SAMU
Els serveis sanitaris han mobilitzat una SAMU i un equip mèdic en rebre l'avís / Europa Press

Dos persones han perdut la vida aquest dilluns en dos accidents laborals. La primera víctima és un treballador de 55 anys, que ha mort en caure des d'una màquina a Benigànim, quan estava a una altura d’uns deu metres, segons han confirmat des del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU).

Els serveis d’emergència han rebut l’avís cap a les 11 del matí, quan els requerien en una empresa del polígon industrial d’aquesta població de la Vall d’Albaida. El CICU ha mobilitzat una ambulància SAMU i un equip mèdic, però en arribar a la indústria, els serveis mèdics només han pogut confirmar la defunció del treballador.

Poc després, el CICU ha alertat d'un altre accident laboral mortal ocorregut a les 13:00 hores. L'accident s'ha registrat al carrer Sant Josep de Montserrat, on dos treballadors han caigut d'una bastida. Hi ha mort un treballador de 54 anys i un segon, de 67, ha resultat ferit.

El CICU ha mobilitzat una unitat del SAMU, una unitat de SVB i un equip mèdic d'atenció primària. El ferit ha sigut traslladat per politraumatisme a l'Hospital General Universitari de València en l'ambulància de suport vital avançat.

Fa només uns dies, a principis de març, va morir un treballador de 61 anys a Canet d’en Berenguer també per una caiguda des del sostre d’una nau industrial. Per la mateixa causa, una caiguda mentre treballava, també va faltar un assalariat a Agost a final de febrer.

També et pot interessar

stats