Els nous tramvies de Milà tindran segell valencià

Els huitanta tramvies que renovaran la flota de transport públic de la ciutat italiana es fabricaran a la planta valenciana de Stadler.

Model de tramvia que es fabricarà a la Comunitat Valenciana per a la xarxa de transport públic de Milà
Model de tramvia que es fabricarà a la Comunitat Valenciana per a la xarxa de transport públic de Milà / Europa Press

Els nous tramvies que recorreran la ciutat italiana de Milà seran valencians. La planta de Stadler a València fabricarà els tramvies que s’implantaran en aquella ciutat. L’empresa que gestiona el transport públic de Milà ha encomanat un màxim de 80 tramvies, del tipus Tramlink, per un import total de 172,6 milions a la divisió de Stadler a la Comunitat Valenciana. Els trenta primers ja estan encomanats.

Aquests nous tramvies substituiran els tramvies més antics de Milà. Els nous vehicles de transport urbà, que combinen disseny i tecnologia, ofereixen una millor dinàmica de marxa, segons han explicat des de Stadler. A més, seran bidireccionals i es destinaran tant a serveis urbans com interurbans.

El model de tramvia encomanat, el Tramlink, té tres mòduls d'acer inoxidable dúplex, material altament resistent a la corrosió i capaç de reduir el pes. Es tracta de tramvies de vora 25 metres de longitud, cosa que permet que convisquen de manera òptima amb el trànsit rodat del centre de la capital llombarda. Aquest tramvia té un dispositiu anticol·lisió capaç d’activar-se en cas de detectar risc de col·lisió.

Aquesta comanda representa l'entrada de Stadler en el mercat de tramvies d'Itàlia.

També et pot interessar

stats