Nou cap de setmana de vaga en Metrovalència i TRAM

Els treballadors reclamen la recuperació dels drets perduts i denuncien la discriminació que pateixen respecte de la resta del sector públic.

Nou cap de setmana de vaga en Metrovalència i TRAM
Nou cap de setmana de vaga en Metrovalència i TRAM

El transport públic tornarà a fer vaga aquest cap de setmana. Metrovalència i TRAM han convocat aquest divendres noves parades parcials que s'estendran al llarg de dissabte i diumenge. 

Metrovalència ha parat el servei aquest matí d'onze a dotze del migdia. Els horaris per a les parades d'aquesta vesprada seran de 19:15 h a 21:00 h; i des de les 22:00 h fins a la mitjanit.

Demà dissabte, les parades afectaran des de les 00:00 h fins a les 4:00 h; de les 19:30 h a les 21:00 h; i de les 22:00 h a les 00:00 h. Per a diumenge, les hores afectades seran de nou les nocturnes, des de les 00:00 h fins a les 4:00 h de la matinada; i de les 8:30 h a les 9:30 h del matí.

Els sindicats de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) estan duent a terme parades parcials des de mitjan desembre per a denunciar les retallades de plantilla i salarials que pateixen des del 2010, segons explica la convocatòria dels sindicats SIF, CCOO, UGT i SCF, que representen el 90% dels treballadors a València i a Alacant. Reclamen la recuperació dels drets perduts i denuncien la discriminació que pateixen respecte de la resta del sector públic.

També et pot interessar

stats