Nomenen Salvador Navarro com un dels vicepresidents de la CEOE

El president de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana serà un dels cinc vicepresidents d'aquest òrgan.

L'expresident de la CEOE, Juan Rosell i Salvador Navarro
L'expresident de la CEOE, Juan Rosell i Salvador Navarro / CEOE

El president de la Confederació Espanyola d'Organitzacions Empresarials (CEOE), Antonio Garamendi, proposa aquest dimecres a la Junta Directiva de la patronal el nomenament de quatre dels cinc vicepresidents que conformen l'entitat, entre els quals hi ha el valencià Salvador Navarro, de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV).

A més de Navarro, el president ha depositat la confiança com a vicepresidents en Juan Pablo Lázaro (Confederació Espanyola de Madrid), Josep Sánchez Llibre (Foment del Treball) i Pilar González de Frutos (Unespa). 

Tot i això, no serà fins al gener del 2019 quan se sàpia el nom del cinqué vicepresident, que ocuparà el càrrec corresponent a la Confederació Espanyola de la Xicoteta i Mitjana Empresa (Cepyme).

La patronal té en l'actualitat cinc vicepresidències però, en la seua designació com a president de la CEOE, Garamendi va mostrar la intenció d'ampliar-les i col·locar dones al comandament en alguna o diverses.

Com ha comunicat, aquesta ampliació la duran a terme més avant, previsiblement en una assemblea al mes de maig, encara que no es descarta que en la Junta Directiva del nomenament de les primeres quatre vicepresidències s'anuncie el nom d'algunes de les dones que a partir del cinqué mes de l'any s'incorporaran al Comité Executiu.

També et pot interessar

stats