Netejadores de 104 col·legis públics de València es manifesten per a exigir millors condicions

CCOO demana l'ampliació de les jornades i més personal per a assegurar "una bona qualitat de treball".

La concentració de protesta ha tingut lloc en la plaça de l'Ajuntament de València
La concentració de protesta ha tingut lloc en la plaça de l'Ajuntament de València / @ccoo_cs_pv (Twitter)

Les treballadores de neteja dels 104 col·legis públics d'infantil i primària dependents de l'Ajuntament de València han exigit aquest dijous l'ampliació de les jornades laborals o que es contracte més personal per a assegurar "una bona qualitat de treball".

Així ho ha explicat el secretari del comité d'empresa, Pedro Medina (CCOO PV), en la concentració de protesta que ha tingut lloc en la plaça de l'Ajuntament per a defendre els drets de les 220 treballadores afectades pel que consideren l'incompliment de les condicions laborals acordades per part de l'empresa Optima Facility Services.

Medina ha assenyalat que, a pesar que l'Ajuntament va destinar un milió d'euros més al servei adjudicat a aquesta empresa, "segueixen sense veure resultats". Per això, des del comité d'empresa exigeixen que l'Ajuntament comprove si s'està complint els acords perquè al final "es tracta de diners que sale dels impostos dels ciutadans".

Aquesta situació afecta 220 treballadores de jornada parcial que es veuen "obligades a tindre un altre treball als matins" per a poder sobreviure. El comité d'empresa no descarta dur a terme més concentracions de protesta "si la situació no millora".

També et pot interessar

stats