Naix un gegant tecnològic amb ADN valencià

L'empresa Nunsys compra a Angels, la societat d'inversió de Juan Roig, el 100% de la tecnològica Sothis

Instal·lacions d'Angels a la Marina de València
Instal·lacions d'Angels a la Marina de València / Europa Press

Angels, la societat d'inversió de Juan Roig per a crear iniciatives emprenedores, ha venut a Nunsys el 100% del capital de Sothis, tecnològica líder en solucions SAP (de l'anglés Systems, Applications, Products in Data Processing), Siemens, Microsoft, computació en el núvol i ciberseguretat. El grup resultant tindrà una plantilla de més de 1.400 empleats i una facturació conjunta que superarà els 140 milions d'euros en 2022.

L'adquisició serveix Nunsys, una de les empreses valencianes més grans que opera en el sector dels sistemes i tecnologies de la informació, per a impulsar l'estratègia de creixement i accelerar amb l'objectiu de crear un referent tecnològic a escala nacional després d'haver consolidat l'empresa tecnològica més gran de la Comunitat Valenciana.

Angels va entrar en el capital de Sothis en 2008 amb la finalitat d'impulsar un projecte tecnològic diferencial i de valor afegit. Des que arribà, la societat d'inversió de Juan Roig ha donat suport al desenvolupament de la tecnològica valenciana, fins a convertir-la en una empresa de referència en el sector amb una clara oportunitat de creixement.

De fet, la integració ara d'ambdues empreses garanteix la continuïtat de la plantilla i la retenció del talent a València, on es mantindrà la seu de l'empresa, segons informa Marina d'Empreses, que és el pol d'emprenedoria creat per l'empresari Juan Roig.

Sothis té més de 400 clients en 35 països i un equip multidisciplinari de 850 professionals especialitzats en sectors com l'alimentari, el farmacèutic, el químic, el financer, el sanitari, el logístic, la fabricació discreta o la construcció. Ha tancat 2021 amb una plantilla de més de 850 persones i una facturació de 72 milions d'euros.

Nunsys, especialitzada en la implantació de solucions integrals de tecnologia, dirigides tant a empreses privades com a entitats públiques, compta amb un equip de més de 600 persones i un centre de dades propi d'alt rendiment anomenat Tier III Plus.

També et pot interessar

stats