Naix el segell Producte Cooperatiu per a posar en valor la qualitat i la proximitat dels productes
És una iniciativa estatal a la qual s’ha sumat la Comunitat Valenciana, on hi ha 252 cooperatives
Naix la marca Producte Cooperatiu, que servirà per a avalar l'origen de la fruita i la verdura de cooperatives espanyoles. És una iniciativa estatal a la qual s’ha sumat la Comunitat Valenciana amb l’objectiu de posar en valor la qualitat i la proximitat dels productes.
Amb la creació d’esta marca col·lectiva, que impulsa Cooperativa Agroalimentària d’Espanya, es pretén diferenciar els productes cooperatius d’un mercat cada vegada més globalitzat i fer valdre el treball de les cooperatives i els principis que les representen, com són la qualitat dels seus productes i la contribució econòmica, social i mediambiental del seu entorn.
Segons l'informe presentat este divendres en l'assemblea general de cooperatives de la Comunitat Valenciana, el sector té 252 cooperatives i més de 1.200 milions d'euros de producció comercialitzada.
Per a poder fer ús del segell Producte Cooperatiu, les cooperatives hauran d'acreditar el compliment d'uns determinats paràmetres que asseguren que els productes complisquen amb els estàndards més alts de qualitat i sostenibilitat, diferenciant-los en el mercat. Estan vinculats amb la sostenibilitat mediambiental, el benestar animal, la seguretat alimentària o el compromís amb el territori.
Més llegit
-
Educació publica 14.261 llocs vacants que s'oferiran en el pròxim procés d'adjudicació de places docents
-
Moren un home de 52 anys i una dona de 53 per colps de calor a la Comunitat Valenciana
-
Carlos Mazón es reunix amb representants de l'agrupació ciutadana d'afectats per la dana Tots a una Veu
-
Mor un turista de 65 anys a la platja de Pinedo
-
El PSOE tria la valenciana Rebeca Torró com a secretària d'organització
-
Vilamarxant prohibix el consum d’aigua potable tres mesos després de detectar un plaguicida