MSC es replantejarà la inversió si hi ha retards en l'ampliació del port de València

El director general de l'entitat, Francisco Lorente, s'ha reunit aquest matí amb l'alcalde Ribó.

MSC es replantejarà la inversió si hi ha retards en l\'ampliació del port de València
MSC es replantejarà la inversió si hi ha retards en l'ampliació del port de València

El grup MSC ha advertit aquest dijous que si el projecte d'ampliació nord del port de València es retarda un temps “indefinit” per la necessitat d'una nova declaració d'impacte ambiental, es replantejaria la inversió que tenia prevista, que ascendeix a 1.021 milions d'euros. Ha assegurat, a més, que ja compta amb ofertes d'altres ports espanyols.

El director general de l'entitat, Francisco Lorente, s'ha reunit aquest matí amb l'alcalde Joan Ribó, amb qui ha coincidit que la voluntat de dues parts és que el projecte "tire avant". No obstant això, no veu amb bons ulls la revisió de la declaració d'impacte ambiental del projecte, que reclamen veus com la de Ribó mateix i també dels grups parlamentaris de Compromís i Unides Podem en les Corts, i ha insistit que “cal accelerar al màxim perquè la inversió es puga produir”.

La filial de gestió de terminals d'MSC, l'empresa Terminal Investment Limited (TIL), ha presentat una oferta per a una concessió a 50 anys amb una inversió de 1.021 milions durant el període 2020-2026: 320 per a obra civil i edificació, 615 per a equips de manipulació de càrrega i 86 per a automatització.

També et pot interessar

stats