Mor un treballador en caure des de 20 metres d'altura de la coberta del Palau de les Arts

Segons les investigacions policials, pel que sembla es complien totes les mesures de seguretat però a causa d'algun moviment es van seccionar dues cordes que subjectaven al treballador i va caure

Palau de les Arts
Palau de les Arts / Europa Press

Un treballador va morir després de caure des d'uns 20 metres d'altura de la coberta del Palau de les Arts Reina Sofia de València, segons han confirmat fonts sanitàries i policials aquest dimarts.

L'accident laboral va tindre lloc el passat 4 de març, al voltant de les 10:45 hores, quan el treballador va caure des d'uns 20 metres d'altura mentre feia tasques de manteniment i restauració en la cascada de l'edifici públic.

Després de la caiguda, l'home va ser traslladat a l'Hospital Universitari La Fe de València, on finalment va morir, i la Policia Nacional va obrir una investigació.

Pel que sembla, segons les primeres indagacions, es complien totes les mesures de seguretat, però a causa d'algun moviment es van seccionar dues cordes que subjectaven al treballador i va caure, han concretat fonts policials.

L'home mort tenia 47 anys i estava especialitzat en seguretat en altura. En el moment de l'accident estava juntament amb una altra companya, que es trobava a dalt.

També et pot interessar

stats