Mor l'històric representant dels comerciants Pedro Reig als 70 anys

Va presidir Covaco i Facpyme i va ser un dels impulsors de la unió de tot el xicotet i mitjà comerç de la Comunitat Valenciana al voltant de Confecomerç

Pedro Reig, en arxiu
Pedro Reig, en arxiu / Confecomerç

El comerciant Pedro Reig ha mort aquest dimarts als 70 anys a Dénia (Marina Alta), segons ha informat Confecomerç en un comunicat. Reig va ser president de Covaco i de Facpyme i també un dels dels impulsors de la unió de tot el xicotet i mitjà comerç de la Comunitat Valenciana, segons agrega l'organització.

Reig era la tercera generació d'una família de comerciants de Dénia i va mantindre la seua activitat empresarial lligada a aquesta ciutat de la Marina Alta, primer al capdavant de Tendes Reig i més tard amb l'ensenya Intersport. "Va heretar de la seua família la vocació pel comerç i va saber transformar un negoci quasi centenari i adaptar-ho als canvis de tendència i els nous perfils, sent fidel sempre a les seues idees i valors", ha destacat Confecomerç.

En l'associacionisme es va iniciar com a president de l'Associació de Comerciants de Dénia, des de la qual va començar a conjuminar el sector entorn del projecte provincial de Facpyme. Va presidir aquesta organització des d'octubre de 1994 fins a gener del 2014.

Va arribar a la presidència de Covaco el 1997, des de la qual va dur a terme una profunda transformació del teixit associatiu comercial de la Comunitat Valenciana i del propi sector.

També et pot interessar

stats