Mor als 92 anys Bautista Soler Crespo, un dels principals constructors valencians

L'entrada en el València CF i la pugna amb Paco Roig li van donar molta popularitat; en 2004 la presidència del club va passar al seu fill, Juan Bautista Soler 

Bautista Soler Crespo en una imatge d'arxiu
Bautista Soler Crespo en una imatge d'arxiu / Efe

L'empresari valencià Bautista Soler Crespo (Torís, 1929), ha mort aquest diumenge als 92 anys. Soler ha sigut un dels principals promotors i constructors valencians de les últimes dècades. La missa funeral tindrà lloc aquest dilluns, a les 13:00 hores, a la parròquia de la Nativitat de la nostra Senyora de Torís.

Bautista Soler Crespo va fundar el grup immobiliari que porta el seu nom. Un dels projectes urbanístics més destacats va ser el de més d'un miler d'habitatges a la Patacona, a Alboraia.

La seua entrada en Metrovacesa el van col·locar en la llista Forbes com una de les principals fortunes del país, amb 1.400 milions de dòlars.

L'entrada en el València CF i la pugna amb Paco Roig li van donar molta popularitat. En el 2004, la família Soler va passar a tindre el control accionarial de l'entitat i la presidència a mans de seu fill, Juan Bautista Soler.

Tot i això, l'altre gran projecte que va quedar truncat va ser el de la construcció del nou estadi del València CF i la requalificació dels terrenys de l'actual Mestalla. L'entitat valencianista ha enviat el seu condol a través de les xarxes socials.

En 2016, l'Ajuntament de Torís va posar el nom de Bautista Soler Crespo a la principal avinguda de la població com a agraïment a les obres que va realitzar en la població, com la finalització del campanar de l'església i la reforma de l'altar major, els accessos al cementeri i la capella, el conservatori Lola Luján i la Llar dels xiquets.

També et pot interessar

stats