Mor als 52 anys la presidenta de CSIF a la Comunitat Valenciana

Alicia Torres estava al capdavant del sindicat des del 2019, encara que tenia càrrecs de responsabilitat des de quinze anys abans

Alicia Torres, líder del CSIF
Alicia Torres, líder del CSIF / CSIF

El sindicalisme valencià està de dol per la mort d’Alicia Torres, presidenta de CSIF a la Comunitat Valenciana. La màxima responsable del sindicat, de 52 anys, ha mort arran una llarga malaltia. Torres, funcionària de carrera de la Generalitat, va iniciar l'activitat vinculada a CSIF el 1999.

El 2004 va assumir la direcció de l’àrea de Formació del sindicat a la Comunitat Valenciana, fins que el 2007 va ser elegida vicepresidenta, càrrec que va compaginar amb la direcció de Formació. Des de novembre del 2019 presidia CSIF Comunitat Valenciana. Per a CSIF, Alicia Torres "constituïa l'exemple més diàfan del sindicalisme útil, professional i independent que representa CSIF".

Fonts de CSIF destacaven que Torres "ha tingut un paper decisiu en l'impuls del sindicat, primer com a vicepresidenta de Daniel Matoses, i, després, ja com a presidenta". En aquest sentit, afegien que "la seua tasca s'ha caracteritzat sempre per l'empatia, capacitat de diàleg i actitud resolutiva". "Deixa, amb la seua marxa, un dolor profund i una tristesa enorme en CSIF", afegien.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, i la consellera de Justícia, Gabriela Bravo, entre altres representants públics, ha lamentat la pèrdua d’Alicia Torres a les xarxes socials. 

També et pot interessar

stats