El Ministeri de Transports invertirà 21,2 milions per a desembossar la V-30

El projecte millorarà la connexió del marge dret de l'autovia V-30 amb la ronda Nord de València (CV-30) i l'A-7

Millores en la V-30
Grafisme amb les millores planificades (en verd) / Ministeri de Transport i Mobilitat Sostenible / Marta Pascual (À Punt NTC)

El Ministeri de Transports i Mobilitat Sostenible ha aprovat el projecte de traçat per a millorar "la capacitat i funcionalitat" de la connexió del marge dret de l'autovia V-30 amb la ronda Nord de València (CV-30) i l'A-7, una intersecció de l'àrea metropolitana de la capital del Túria que és font habitual de congestió en les hores punta del dia. El pla, que es publicarà pròximament en el Butlletí Oficial de l'Estat per a sotmetre's al tràmit d'informació pública, té un pressupost de 21,2 milions.

La iniciativa contempla remodelar la connexió de Quart de Poblet amb Mislata (Horta Sud) i prolongar les calçades central i lateral del marge dret de la V-30 perquè una continue cap a la circumval·lació de l'A-7 i l'altra connecte directament amb la ronda Nord. Es preveu actuar sobre 2,16 quilòmetres de calçada central en la V-30 i d'1,57 km en la lateral.

L'enllaç de Quart de Poblet es remodelarà amb una glorieta i nous ramals d'enllaç, a més de calçades de servei i la reposició dels camins d'accés a les finques limítrofs. El projecte concreta l'ampliació de tres estructures, dos passos superiors, quatre inferiors i quatre murs i s'acompanyarà de mesures de protecció acústica i integració ambiental.

Captura de les càmeres de la DGT dl marge dret de la V-30 que es vol remodelar
Captura de les càmeres de la DGT dl marge dret de la V-30 que es vol remodelar / À Punt NTC

També et pot interessar

stats