Mercadona repartirà enguany entre la seua plantilla 366 milions d'euros de prima per objectius

La cadena de supermercats valenciana entrega des de 2001 una paga al personal que complix objectius.

Mercadona
Mercadona / Arxiu (Efe)

Mercadona repartirà 409 milions d'euros en primes corresponents a 2020 a les més de 90.000 persones que formen la plantilla, dels quals 366 milions són en concepte de prima per objectius, que la cadena lliura aquest dilluns. A aquest import se sumen els 43 milions que a l'abril de 2020 també van rebre els empleats "com a reconeixement al compromís i extraordinari esforç demostrat durant l'inici de la crisi sanitària que viu el país".

La prima per objectius es va crear al 2001 i des d'aquest moment, la companyia valenciana ha repartit entre els seus treballadors més de 4.200 milions d'euros.

La directora general de Recursos Humans i Relacions Externes de Mercadona, Patricia Cortizas, ha remarcat el bon resultat d'un any com 2020, "complex de gestionar". "Garantir l'obertura tots els dies dels nostres més de 1.600 supermercats a Espanya i Portugal no hauria sigut possible sense el talent i l'esforç diari de totes i cada una de les treballadores i treballadors que formem la companyia, sense el seu compromís per a preparar i servir les botigues, o per a lliurar les comandes en línia en els moments tan difícils que estem vivint", ha subratllat Cortizas.

Mercadona també ha explicat que des de l'inici de l'estat d'alarma ha destinat més de 200 milions d'euros "per a protegir, reforçar i garantir la seguretat i salut de la clientela, empleats i proveïdors, fent de les seues instal·lacions un lloc segur". L'adquisició d'equips de protecció individual, la desinfecció, neteja i l'adequació de mesures de seguretat en supermercats, blocs logístics i oficines i l'augment dels serveis mèdics propis han sigut el principal objectiu d'aquest reforç.

També et pot interessar

stats