Mercadona augmenta un 6% les vendes i guanya 322 milions

La primera empresa valenciana ha facturat en 2017 un total de 22.917 milions, ha reduït els guanys un 49% i emplea 5.000 persones més.

Juan Roig durant la presentació del balanç 2017 a Puçol

El president de Mercadona ha admés que tenen 'moltíssima pressa' per a posar en marxa la venda en línia, però prefereix anar 'pas a pas' per a no precipitar-se i fer-ho malament. En qualsevol cas, creu que Mercadona es 'la millor preparada per a fer la venda en línia' i té totes les ferramentes per a fer-ho bé. 'Tenim molt d´interés a fer-ho bé, perquè per a fer-ho malament ja està la Mercadona actual. Volem fer-ho molt bé', ha assegurat Roig.

 Juan Roig ha assegurat que no li ixen els números per a obrir els diumenges, una obertura que fa només en determinades circumstàncies i que li suposa 'perdre diners'. 'Si el client vol 24 hores de venda, els 365 dies de l´any, això li resultarà a la llarga més car. Si obrim els diumenges i perdem diners, hauríem d´apujar els preus a la gent que compra entre setmana per a compensar. Hem de cuidar el client i, de moment, no obrirem', ha acabat dient.

"Tenim moltíssima pressa, però anirem pas a pas"

El president de Mercadona ha admés que tenen "moltíssima pressa" per a posar en marxa la venda en línia, però prefereix anar "pas a pas" per a no precipitar-se i fer-ho malament. En qualsevol cas, creu que Mercadona es "la millor preparada per a fer la venda en línia" i té totes les ferramentes per a fer-ho bé. "Tenim molt d'interés a fer-ho bé, perquè per a fer-ho malament ja està la Mercadona actual. Volem fer-ho molt bé", ha assegurat Roig.

Juan Roig ha assegurat que no li ixen els números per a obrir els diumenges, una obertura que fa només en determinades circumstàncies i que li suposa "perdre diners". "Si el client vol 24 hores de venda, els 365 dies de l'any, això li resultarà a la llarga més car. Si obrim els diumenges i perdem diners, hauríem d'apujar els preus a la gent que compra entre setmana per a compensar. Hem de cuidar el client i, de moment, no obrirem", ha acabat dient.

També et pot interessar

stats