En marxa el Consell de la Innovació per a impulsar la productivitat de les pime

L'Agència Valenciana de la Innovació destinarà 24,5 milions d'euros a consolidar l'ecosistema innovador valencià en 2018.

Presentació del Consell Valencià de la Innovació
Presentació del Consell Valencià de la Innovació / GVA

Impulsar la productivitat de les pime i aportar solucions innovadores i tecnològiques a les empreses de la Comunitat Valenciana és la missió del Consell de la Innovació, òrgan assessor de l'Agència Valenciana de la Innovació, que s'ha presentat hui al Centre d'Estudis de la Ciutat de la Llum d'Alacant. A l'acte, presidit per Ximo Puig, president de la Generalitat, han assistit un centenar de representants de l'àmbit empresarial, les universitats, els instituts tecnològics, entitas financeres i acceleradores.  

L'Agència Valenciana de la Innovació destinarà 24,5 milions d'euros a impulsar l'ecosistema innovador valencià en 2018. Hui han presentat les línies estratègiques d'actuació i han donat llum verd al Comité Estratègic d'Innovació on treballaran de forma coordinada 45 representats del món empresarial, emprenedor, acadèmic i científic. Un òrgan que naix per a dotar de solucions tecnològiques i innovadores els grans reptes a què ha de fer front el teixit productiu de la Comunitat.

El president Ximo Puig ha explicat que l'Agència Valenciana de la Innovació és una ferramenta per a consolidar l'ecosistema innovador valencià i situar la Comunitat Valenciana com una de les regions més avancades d'Europa. Segons ha assegurat, la col.laboració del món científic amb l'empresarial és clau per a aconseguir la desitjada transformació del model productiu a la Comunitat Valenciana. 

També et pot interessar

stats