Marta Iranzo substitueix Eva Blasco en la presidència de l'Associació d'Empresàries, Directives i Professionals de València

Entre els reptes del seu mandat, ha destacat els tecnològics, on la dona ha de ser "actriu clau"

Marta Iranzo, nova presidenta de l'Associació d'Empresàries, Directives i Professionals de València
Marta Iranzo, nova presidenta de l'Associació d'Empresàries, Directives i Professionals de València / EVAP

Marta Iranzo és des d’aquest dilluns la nova presidenta de l'Associació d'Empresàries, Directives i Professionals de València (EVAP). La fins ara vicepresidenta segona substitueix en el càrrec Eva Blasco, que feia set anys que estava al capdavant de l'entitat i ha finalitzat el mandat de màxim dues legislatures que marquen els estatuts.

Iranzo és associada des de fa vint anys a l’EVAP i era vicepresidenta des de 2020. La nova presidenta és també CEO de Nexia i responsable del club Màrqueting del Mediterrani, a més d'experta en marca laboral, formadora i oradora. Quan va presentar la seua candidatura, va manifestar que l'objectiu era buscar l'equilibri entre la continuïtat i la renovació i que volia representar tots els perfils d'empresàries, professionals i directives que integren l'associació.

En una carta enviada a les més de 450 associades que formen part de l’EVAP, la presidenta ha explicat que l'objectiu de la nova directiva és treballar durant els pròxims tres anys a consolidar l'aconseguit i impulsar nous reptes. “Malgrat els avanços, hui continuem sent més necessàries que mai. Si bé els desafiaments als quals ens enfrontem són diferents i diversos, aquesta candidatura està disposada a donar el millor de si per a continuar avançant en la desitjada igualtat”.

El seu equip està format per tres vicepresidències: Sandra Deltell (de PwC), Nuria Lloret (de Metric Saleu) i Inma Merino (del grup Sorolla Educació). També l’acompanyen la secretària general Irene Monsonís (d’Enginy) i la tresorera Guillermina Cano (de la cooperativa Consum). Les vocalies estan representades per Amaya Fernández (d’Irisem i Nunsys), Ángela Pérez (de Health in Code) i Virginia de la Quadra (advocada).

“Alguns reptes que es presenten, com els tecnològics, han de tindre a la dona també com a actriu clau. No ens podem quedar fora de la construcció d'un nou món o tornarem a tindre un món poc divers i amb biaixos”, ha reivindicat Iranzo.

També et pot interessar

stats