El Marroc podria incentivar empreses valencianes per a reindustrialitzar-se

El president de la Generalitat, Ximo Puig, s'ha reunit amb el cap del govern del país.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, durant la seua intervenció al Marroc
El president de la Generalitat, Ximo Puig, durant la seua intervenció al Marroc
17 de febrer 2020 - 21:27

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha destacat, després de reunir-se amb el president del govern del Marroc, Saadeddine el-Othmani, que el país nord-africà està "molt interessat" a reindustrialitzar-se, fet que el podria dur a incentivar empreses valencianes que vulguen instal·lar-se al país. Es tractaria d'uns incentius en qualsevol sector que aporte valor afegit, però especialment en els sectors industrials.

El-Othmani li ha traslladat la voluntat de cooperació amb la Comunitat Valenciana, ja que es troba en un moment de bones relacions amb Espanya, en què cal aprofundir. De fet, les exportacions d'una direcció i de l'altra han augmentat exponencialment.

Entre les principals formes de cooperació, Puig ha qualificat la del sector automobilístic com a primordial. Concretament, ha insistit en el fet que es buscaran les sinergies que puguen haver-hi per a treballar pensant en la gran competència del mercat asiàtic. A més, ha afegit que es buscarà també que altres empreses, que ara no tenen accés a aquestes oportunitats, les tinguen.

També et pot interessar