La lluita contra el frau laboral regularitza 21.500 ocupacions a la Comunitat Valenciana en deu mesos

Les actuacions de la Direcció General de Treball de la Generalitat han permés convertir més de 18.000 contractes temporals en indefinits.

VÍDEO | La lluita contra el frau laboral regularitza 21.500 ocupacions a la Comunitat Valenciana en deu mesos

La lluita contra el frau en la contractació laboral a la Comunitat Valenciana ha permés regularitzar 21.500 llocs de treball en deu mesos, entre agost de 2018 i juny d'enguany. Aquesta xifra suposa un increment del 129% respecte del mateix període de l'any anterior, més del doble, segons dades de la Direcció General de Treball de la Generalitat.

Aquestes actuacions han motivat la transformació de temporals a indefinits de més de 18.000 contractes. D'aquesta manera, en el període abastat, s'han donat d'alta 11.631 dones i 9.518 homes com a conseqüència de l'actuació de la inspecció de treball en empreses de la Comunitat Valenciana. D'altra banda, s'han detectat 351 infraccions a empreses per tindre personal estranger contractat de manera irregular.

Així mateix, s'ha dut a terme una campanya de xoc per a lluitar contra l'ús fraudulent de la contractació a temps parcial que ha permés ampliar la jornada laboral a 5.115 treballadores i treballadors de la Comunitat Valenciana, un 210% més que l'any passat.

També et pot interessar

stats