Llauradors i ramaders de 138 municipis poden perdre 6,16 milions en ajudes amb la nova PAC

La Unió de Llauradors reclama a la Conselleria d'Agricultura que hi torne a incloure aquestes ajudes, que considera necessàries per a mantindre la renda a l'interior

Un llaurador
Un llaurador / La Unió de Llauradors i Ramaders
12 de gener 2022 - 12:58

Els llauradors i ramaders professionals de 138 localitats de tot el territori valencià situades en zones amb limitacions naturals podrien quedar-se sense ajudes per aquest concepte, si no es canvia el pla estratègic de la nova PAC presentat per la Conselleria d'Agricultura que les ha eliminades, segons ha denunciat aquest dimecres la Unió de Llauradors i Ramaders. Les ajudes arribaven als 6,16 milions d'euros.

L'organització agrària ha anunciat que presentarà en tots aquests municipis "una proposta de moció als grups polítics per a pressionar davant la Conselleria d'Agricultura a fi que es revertisca aquesta decisió". La Unió ha remarcat que les ajudes són "importants i necessàries per al manteniment de la renda d'unes persones que treballen en el sector agrari en zones amb diverses dificultats productives i, per tant, menys competitives que la resta".

També et pot interessar

stats