Lladró prorrogarà l'ERTO a 200 treballadors de dues empreses del grup

El pacte suposa l'aplicació d'una “suspensió dels contractes en 100 dies laborables”.

Imatge de l'empresa Lladró en Facebook
Imatge de l'empresa Lladró en Facebook / @Lladro
13 de desembre 2019 - 13:45

La direcció de Lladró i els membres dels comités d'empresa i de les seccions sindicals de les societats Porcelanas Lladró SA i Arte y Porcelanas SA han aconseguit un acord en les negociacions per a prorrogar l'expedient de regulació temporal d'ocupació (ERTO) que es va iniciar a l'octubre de 2018 i que estava previst que finalitzara al març de 2020.

El pacte suposa l'aplicació d'una “suspensió dels contractes en 100 dies laborables” en aquestes dues empreses del grup, encara que aquest temps podria reduir-se “en funció de l'evolució de les vendes”. La mesura afectarà 200 treballadors i tindrà vigència fins a finals de 2020, segons ha informat la companyia.

Aquest ajust conjuntural comença amb la “previsió de resultats positius” de les accions, inversions i noves col·leccions que es llançaran al mercat el 2021, any en el qual Lladró, propietat del fons inversor PHI Industrial des de 2017, estima “recuperar la producció al 100%”.

En paral·lel, durant l'any 2020, la firma de porcellana atendrà cites comercials “imprescindibles” i participarà en les principals fires internacionals: M&O, a París, al gener; MACE, a Itàlia, a l'abril; així com en certàmens als EUA i a Àsia, segons ha avançat la companyia.

També et pot interessar

stats