Labora concedeix 1,28 milions d'euros per a contractar joves desocupats al Camp de Morvedre

15 ajuntaments i dues mancomunitats ocuparan 67 persones menors de 30 anys.

Labora concedeix 1,28 milions d\'euros per a contractar joves desocupats al Camp de Morvedre
Labora concedeix 1,28 milions d'euros per a contractar joves desocupats al Camp de Morvedre

El Servei Valencià d'Ocupació (Labora) ha concedit 1,28 milions d'euros per a contractar persones desocupades menors de 30 anys en municipis del Camp de Morvedre, en el marc del pla Avalem Joves Plus. Contractaran 67 joves en quinze ajuntaments i dues mancomunitats de la comarca.

Segons ha informat la Generalitat en un comunicat, hi destaquen les ajudes concedides a l'Ajuntament de Sagunt, que ascendeixen a 563.078 euros i que permetran contractar 29 persones.

Aquest pla està format pels programes d'incentius Empuju i Emcuju, dirigits a entitats locals, diputacions, mancomunitats i organismes autònoms per a contractar persones joves que estiguen inscrites en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil en l'àmbit de la Comunitat Valenciana.

A més de les ajudes específiques adjudicades a cada municipi, també la Mancomunitat de Municipis de la Baronia i la Mancomunitat de les Valls rebran ajudes per a fomentar l'ocupació de persones joves.

A la Mancomunitat de Municipis de la Baronia, que engloba Albalat dels Tarongers, Alfara de la Baronia, Algar de Palància, Algímia d'Alfara, Estivella, Gilet, Petrés, Segart i Torres Torres, Labora ha concedit un total de 65.048 euros per a contractar quatre persones.

Per la seua part, la Mancomunitat de les Valls, formada pels municipis de Benavites, Benifairó de les Valls, Faura, Quart de les Valls i Quartell, rebrà ajudes per valor de 72.500 euros per a contractar també quatre persones.

També et pot interessar

stats