L'últim solar edificable en primera línia de platja de Benidorm l’ocuparà un gratacels

L’edifici, de 158 metres d'altura i 44 plantes, ocuparà el lloc del mític Gran Hotel Delfín

Panoràmica de Benidorm amb l'edifici Gran Delfín
Panoràmica de Benidorm amb l'edifici Gran Delfín / Web: www.grandelfin.com

L'Ajuntament de Benidorm ha concedit la llicència d'obra a la mercantil Goya Real Estate per a construir un edifici de 158 metres d'altura i 44 plantes en l'últim solar edificable d'aquesta ciutat en primera línia de platja i que ocuparà el lloc del mític Gran Hotel Delfín, una icona de la capital turística de la Costa Blanca inaugurat en 1963, segons ha informat l'empresa.

L'estructura està pensada perquè tots els apartaments tinguen vistes a la mar, tindrà un disseny que recordarà la forma de dues veles unides per un masteler i disposarà d'una innovadora integració amb l'entorn, ja que dunes mediterrànies envoltaran l'edifici per a crear harmonia amb el paisatge natural.

Una part de Gran Delfín es destinarà a crear un enclavament hoteler amb serveis exclusius com sauna, balneari, gimnàs, zona de ioga i pilates, espais de coworking, jardins, sky gardens, pistes de tenis, club social, restaurant i piscines. Els propietaris dels cent habitatges també podran gaudir dels serveis de l'hotel, amb la diferència que tindran un hall amb accés independent, piscina i zones exclusives per a garantir la seua privacitat i tranquil·litat.

L’empresa ha avançat que el Gran Delfin s'edificarà segons el certificat LEED Gold de sostenibilitat a Espanya, amb materials i tecnologies eco-friendly.

També et pot interessar

stats