L’organització del Mobile creu que l'anul·lació per força major els eximeix d'indemnitzacions

Diuen que no tenien una altra opció que cancel·lar l'esdeveniment i que treballaran perquè les pròximes edicions siguen un èxit.

VÍDEO | L’organització del Mobile creu que l\'anul·lació per força major els eximeix d\'indemnitzacions

L'associació GSMA, organitzadora del Mobile World Congress, ha assegurat que la cancel·lació de l'edició de 2020 es deu a una situació de “força major” a causa de l'epidèmia del coronavirus. Així, segons defenen, aquest fet els exonera de responsabilitats econòmiques.

El conseller delegat i el director general de GSMA, John Hoffman i Mats Granryd, respectivament, han dit que no tenien una altra opció que cancel·lar l'esdeveniment.

Així mateix, han assegurat que els contractes de GSMA amb els expositors inclouen clàusules de força major. “No hem analitzat els costos que hi haurà. No es tracta d'una decisió financera sinó basada en el benestar i la salut”, han dit.

Els responsables de l’organització han mostrat un front comú amb representants de les administracions públiques i Fira de Barcelona per a treballar per a pròximes edicions i que es repetisca l'èxit del passat.

També et pot interessar

stats