L'ocupació turística a la Comunitat Valenciana durant el pont de la Constitució superarà el 73%

Destinacions com ara Benidorm, a la Costa Blanca, estaran al 90% i la ciutat de València entre el 80 i el 85%.

VÍDEO | L\'ocupació turística a la Comunitat Valenciana durant el pont de la Constitució superarà el 73%

Els allotjaments turístics de la Comunitat Valenciana superaran el 73,4% d'ocupació mitjana durant aquest pont festiu, tant al litoral (73,4%) com a l'interior (73%), segons un sondeig realitzat per Turisme. Una xifra que supera en quasi 19 punts l'ocupació mitjana als hotels del nostre territori per als caps de setmana de desembre, segons ha destacat la Generalitat en un comunicat. 

S'esperen resultats positius a Benidorm, a la Costa Blanca, on es preveu que es cobrisquen el 90% de les places. L'interior de les comarques centrals preveu un 77% d'ocupació als hotels, mentre que els allotjaments de l'interior de Castelló parteixen d'unes previsions superiors al 78%.

La patronal hotelera Hosbec espera un bon pont i, per tant, un bons resultats. Alguns hotels a Benidorm podrien penjar el cartell de complet, mentre que la resta de localitats de la Costa Blanca podrien fregar el 80% d'ocupació, segons la secretària de la patronal, Nuria Montes. 

Més al nord, ciutats com València, Gandia o Cullera també rebran una afluència considerable de turistes durant aquest últim pont festiu de l'any abans de les festes de Nadal. València estarà, de fet, entre el 80 i el 85% d'ocupació. Tot això, gràcies al bon oratge que s'espera i al fet que dilluns també és festiu en algunes comunitats autònomes.

A les comarques interiors del nord valencià, les previsions són també optimistes. Per exemple a Vilafamés, a la Plana Alta, hotelers i restauradors ja han avançat que faran ple.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha assenyalat que les dades posen de manifest "la fidelitat del turista que visita la nostra destinació" i que aquestes previsions "ens han d'animar per a continuar treballant en la desestacionalització del turisme".

També et pot interessar