L'ocupació en el litoral per al pont de Tots Sants frega el 80%

Els establiments hotelers de l'interior registren un 70%.

Francesc Colomer i l'alcaldessa de Sogorb, María Carmen Climent, aquest dijous en la presentació de la Mostra de bolets
Francesc Colomer i l'alcaldessa de Sogorb, María Carmen Climent, aquest dijous en la presentació de la Mostra de bolets / @GVAturisme (Twitter)

Els hotels del litoral de la Comunitat Valenciana parteixen amb unes previsions d'ocupació pròximes al 80 per cent per al pont de Tots Sants, la qual cosa suposa 2,2 punts de pujada, mentre que els establiments hotelers de l'interior estaran al 70%, un 0,9% més, segons ha informat el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer.

A més, Colomer ha avançat els resultats de l'enquesta realitzada a una mostra representativa d'hotels de totes les categories, tant de litoral com d'interior, de la Comunitat Valenciana per a les nits del 31 d'octubre i de l'1 i 2 de novembre.

Les reserves per a cap d'any freguen ja el 80%

Les dades mostren una previsió per al litoral sobre reserves confirmades, que arriben al 79,70%, 2,2 punts més que l'any passat. Benidorm compta amb reserves del 90%; els hotels del litoral de València parteixen amb una ocupació pròxima al 76% i la ciutat de València les estima en el 80%, mentre que els hotels del litoral d'Alacant, sense incloure Benidorm, preveuen una ocupació superior al 72% i els del litoral de Castelló del 66,5%.

D'altra banda, la Direcció General de Trànsit (DGT) calcula que hi haurà uns 2.280.000 moviments de vehicles a les carreteres de la Comunitat Valenciana des de les 15:00 hores d’aquest dijous, fins a les 24:00 de diumenge, 3 de novembre, en l’operació de Tots Sants.  

També et pot interessar