L'ocupació hotelera per l'1 de Maig pot compensar les anul·lacions de la Setmana Santa

Hosbec preveu xifres prop del 95% a Benidorm

Imatge general dels gratacels de Benidorm
Imatge general dels gratacels de Benidorm / Arxiu.

La coincidència de l'1 de Maig amb les festivitats a Madrid fa que les previsions d'ocupació siguen optimistes i es preveu superar el 90% a Benidorm. La festivitat del dia de la Comunitat de Madrid impulsa unes xifres d'ocupació positives i que poden compensar l'anul·lació de reserves de la Setmana Santa per la pluja. 

La patronal hotelera, Hosbec, va estimar en uns 25 milions d'euros la quantitat que s'ha deixat de guanyar a causa del mal oratge a la Comunitat Valenciana. Els restaurants de les comarques de València varen fer facturacions fins a un 80 per cent menors a les de l'any passat.

El president de la patronal Hosbec, Toni Mayor, preveu que a Benidorm les xifres voregen el 95%. A més, l'oferta hotelera i la conseqüent contractació es dispara perquè els allotjaments que només donen servei en temporada alta obrin les seues portes demà. 

Un 85% a les comarques de Castelló 

El pont de maig manté unes previsions d'ocupació turística del 85% en municipis del litoral de les comarques de Castelló com Peníscola i Orpesa i del 70% en altres punts com Benicàssim, segons informa la Diputació.

En els municipis de l'interior la previsió se situa de mitjana en un 60% d'ocupació, encara que hi haurà punts turístics que arribaran al 90%, i a la ciutat de Castelló el sector turístic preveu ocupacions a l'entorn del 60%, segons una enquesta telefònica realitzada entre l'empresariat pels tècnics del Patronat de Turisme.

Alacant, al 80% 

La ciutat d'Alacant espera una ocupació hotelera pròxima al 80% durant el pont de maig i del 90% en el cas de la platja de Sant Joan, segons ha informat la regidora de Turisme, Mari Carmen de España.

Aquestes xifres elevades es deuen a les previsions de bon temps previstes per a aquests dies, i al fet que moltes persones van cancel·lar les vacances de Setmana Santa a causa de les pluges anunciades.

Des del Patronat de Turisme afirmen que tot està a punt per a aquesta afluència i que a més dels serveis de salvament i socorrisme, els banyistes podran utilitzar els serveis d'hamaques i para-sols en totes les platges d'Alacant.

També et pot interessar

stats