L'ocupació a Benidorm cau 2,6 punts a l'abril a causa del mal oratge

Les pluges van condicionar les reserves d'última hora i es van produir nombroses cancel·lacions en la primera part de la Setmana Santa.

L\'ocupació a Benidorm cau 2,6 punts a l\'abril a causa del mal oratge
L'ocupació a Benidorm cau 2,6 punts a l'abril a causa del mal oratge

El mal oratge registrat per Setmana Santa ha perjudicat de forma notable l'ocupació hotelera de Benidorm l'abril passat, que s'ha quedat en el 84%. Això suposa un descens de 2,6 punts respecte del mateix mes del 2018, segons les dades publicades aquest divendres per la patronal Hosbec.

La baixada és més accentuada durant la segona quinzena d'abril. L'ocupació en aquest període va ser del 83,9%, amb una caiguda de 4,1 punts.

La patronal hotelera ha reconegut que les previsions inicials apuntaven a una Setmana Santa "de rècord" pel que fa a l’ocupació hotelera. Així, el mal oratge va propiciar que les reserves d'última hora no es produïren, a més de les nombroses cancel·lacions en la primera part de la Setmana Santa.

El president d’Hosbec, Toni Mayor, ha indicat que l'impacte de la mala ocupació per Setmana Santa a causa de les condicions meteorològiques "ha sigut més acusat del que es preveia en un primer moment".

També et pot interessar

stats