L’IVF ofereix préstecs al 0% de fins a deu anys per a autònoms i microempreses

Les pimes i grans empreses ja han sol·licitat finançament per un valor de 44,1 milions d’euros.

L’IVF ofereix préstecs al 0% de fins a deu anys per a autònoms i microempreses
L’IVF ofereix préstecs al 0% de fins a deu anys per a autònoms i microempreses

L’Institut Valencià de Finances (IVF) ha modificat les condicions de les seues línies de finançament bonificades per a adaptar-les a la nova situació generada per la crisi de la Covid-19.

En vista a les conseqüències econòmiques de la pandèmia, el Consell ha considerat fonamental flexibilitzar les condicions del finançament atorgat per l’IVF, a fi d’injectar liquiditat de manera urgent al teixit productiu per a “sostindre l’ocupació, facilitar el pagament dels costos fixos d’autònoms i empreses, i evitar tancaments empresarials o cessaments d’activitat”, ha comunicat la Generalitat.

Les noves condicions de l’IVF redueixen el cost del finançament i s’ofereix a totes les empreses la possibilitat de finançar fins al 100% les despeses de l’explotació. Les bases per les quals es regeixen aquests productes financers poden ser consultades en la web de l’IVF i la tramitació es formalitza a través de la seu electrònica de la Generalitat.

Els autònoms i microempreses poden accedir a préstecs entre 25.000 i 750.000 euros, a un interés d’Euríbor +0%, a un termini de fins a deu anys i amb fins a 2 de carència. Les pimes poden accedir a préstecs entre 25.000 i 1.500.000 euros, a un interés que pot oscil·lar entre el 0% i l’1% depenent de la qualificació creditícia de l’empresa. Per últim, les grans empreses poden accedir a finançament fins a dos milions d’euros.

Després de l’entrada en vigor d’aquest reglament d’aquest dimarts, les pimes i les grans empreses han sol·licitat finançament per un valor de 44,1 milions d’euros. Els préstecs d’autònoms i microempreses requereixen un aval bancari i les dades de les sol·licituds no estaran disponibles fins d’ací a unes setmanes.

També et pot interessar

stats