L’Institut Valencià de Finances impulsarà els projectes d’innovació de les conselleries amb un nou fons d'inversió

La Llei d’acompanyament als pressupostos de la Generalitat del 2019 també amplia la deducció per autoconsum energètic a la segona residència.

L’Institut Valencià de Finances impulsarà els projectes d’innovació de les conselleries amb un nou fons d\'inversió
L’Institut Valencià de Finances impulsarà els projectes d’innovació de les conselleries amb un nou fons d'inversió

La Llei d'acompanyament als pressupostos de la Generalitat de 2019 preveu la creació del Fons FinInVal per a impulsar projectes d'inversió i innovació de les conselleries. L’Institut Valencià de Finances (IVF) gestionarà els instruments financers que aportaran el capital a les iniciatives. Es tracta del tercer fons que gestiona l’IVF, que ja en té un destinat a pimes i un altre per a ajudes a desocupats.

Per segon any, l’avantprojecte de Llei d'acompanyament de 2019 s’ha sotmés a informació pública. Una mesura que té com a objectiu facilitar les aportacions de la ciutadania i els agents socials de les diverses iniciatives del Consell. 

Entre les mesures que inclou destaca l’extensió de la deducció per autoconsum energètic a la segona residència, l’obligatorietat de la creació d'aparcaments de bicicletes en edificis de nova construcció o millores en la tramitació de la compravenda de vehicles de menys de 12 anys que estalviaran els tràmits burocràtics a 30.000 valencians.

Els perceptors de la renda d'inclusió tindran avantatge en la plaça escolar

En l’àmbit social, preveu la creació de la Xarxa Valenciana d'Agents d'Igualtat, la implantació de coordinadors i coordinadores d'igualtat en centres educatius i la valoració de la renda d'inclusió com a avantatge per a l'obtenció d'una plaça escolar en qualsevol etapa educativa de la formació reglada. 

També et pot interessar

stats