L'Ineca publica un informe sobre els sectors productius de les comarques del sud valencià

L'Institut d'Estudis Econòmics de la Província d'Alacant compleix deu anys i celebra l'efemèride aquest dijous amb una gala a l'Euipo.

Representants d'Ineca en una imatge d'arxiu
Representants d'Ineca en una imatge d'arxiu / Europa Press

L'Institut d'Estudis Econòmics de la Província d'Alacant (Ineca) ret homenatge aquest dijous als pares fundadors de l'entitat en una gala que acull l'oficina europea Euipo per a commemorar el desé aniversari de la fundació. L'Ineca personalitza aquest reconeixement en la figura de Joaquín Rocamora, que va presidir la institució fins al 2015 i destaca la contribució de les persones que la posaren en marxa quan "van veure la necessitat d'estudiar la realitat socioeconòmica de la província per a posar-la en valor". 

L'actual president d'Ineca, Rafael Ballester, ha explicat que l'institut commemora deu anys de funcionament amb la presentació dels primers resultats de l'estudi Fortaleses de la província d'Alacant. En el treball han participar més de 200 empresaris i personalitats de les comarques del sud d'Alacant per a radiografiar la realitat de la zona. 

L'objectiu de l'informe és posar en valor els sectors productius de cada comarca i identificar les fortaleses i febleses per a poder trobar punts de millora. 

També et pot interessar

stats