L’In Tempo de Benidorm obté llicència d’obres

Els nous propietaris podran acabar i comercialitzar el projecte del gratacel residencial més gran d’Europa, un immoble de 47 plantes i 198 metres d’alt.

En imatge el remat en forma de con invertit de l'In Tempo, el gratacel residencial més alt de Benidorm i d'Europa
En imatge el remat en forma de con invertit de l'In Tempo, el gratacel residencial més alt de Benidorm i d'Europa

Els propietaris d’In Tempo, l’edifici residencial més alt de Benidorm i també d’Europa han obtingut una nova llicència d’obra. El permís permetrà reactivar i rematar el projecte, de 198 metres, 47 plantes i 269 vivendes, que estava paralitzat des de 2013.

Fa una setmana l’Ajuntament de Benidorm ja va autoritzar el projecte bàsic, que permetrà acabar l’obra i posar a la venda els habitatges.

L’edifici, un disseny de l’estudi alacantí Pérez-Guerras estava finalitzat al 90% fins que la promotora, Olga Urbana, va declarar-se en concurs de de creditors. El Sareb va assumir el préstec i va revendre l’immoble el 2017 a un fons d’inversió internacional.

S’estima que les obres començaran a la tardor i duraran de 12 a 14 mesos. Els promotors volen modernitzar i actualitzar els espais interiors i millorar les zones comunes. En aquest sentit, s’ha previst destinar dues de les plantes de l’edifici a serveis comunitaris de complexos turístics de luxe, segons ha informat l’empresa en un comunicat.

També et pot interessar

stats