L'hoteler Fede Fuster rellevarà Toni Mayor com a president d'Hosbec

El director general de Grup Fuster Hotels encapçala l'única candidatura de la patronal hotelera valenciana

13.04.2022 | Entrevista LNM Fede Fuster
Fede Fuster en una entrevista en 'Les notícies del matí'

L'empresari i director general de Grup Fuster Hotels, Fede Fuster, es convertirà en el nou president d'Hosbec i rellevarà Toni Mayor al capdavant de l'entitat, en encapçalar l'única candidatura presentada per a presidir la patronal hotelera valenciana.

Fuster, copropietari de Grup Fuster Hotels, una cadena que compta amb l'Hotel Benidorm Plaza, l'Hotel Belroy, els 2Sleep Apartaments i els Estudis Benidorm, ha apostat per una candidatura "continuïsta" per a succeir Major, que feia catorze anys que ostentava el càrrec, i la seua presa de possessió serà el 2 de desembre després de l'assemblea general electoral, ha informat Hosbec.

El futur president incorporarà l'empresària Victoria Puche com a vicepresidenta d'Hosbec per la província d'Alacant, mentre que en la resta de vicepresidències continuaran Javier García i Pablo Hernández, al costat de Javier Vallés per València i Javier Gallego per Castelló.

Així mateix, des de la patronal hotelera han destacat que els estatuts d'Hosbec donen un protagonisme especial als que han ocupat el càrrec de presidents anteriors, i formen part de la junta —amb veu, però sense vot— mentre continuen en actiu, per la qual cosa tant Toni Mayor com Pere Joan Devesa formaran part d'aquesta junta.

De la mateixa manera, la candidatura contempla fins a 50 persones, incloent-hi vint vocals i díhuit assessors, "amb una àmplia representació de totes les tipologies d'empreses i de les tres províncies", han assegurat.

Des de la patronal hotelera valenciana han conclòs que l'acte institucional comptarà amb els dos presidents d'Hosbec, el sortint i l'entrant, amb el president de la Generalitat, Ximo Puig; el president de la Diputació d'Alacant, Carlos Mazón, i l'alcalde de Benidorm, Toni Pérez.

També et pot interessar

stats