La restauració penja el cartell de complet a València per a les Falles

En bars i restaurants és difícil trobar taula ja una setmana abans de les festes, i els allotjaments estan volant

La restauració penja el cartell de complet a València per a les falles / À Punt NTC

Després de tres anys de Falles amb restriccions i les últimes passades per aigua, els restauradors pronostiquen una bona campanya fallera, afirma el secretari general de la Federació d'Hoteleria de València, Rafael Ferrando.

Els telèfons no deixen de sonar per a fer reserves i trobar una taula per a aquests dies és pràcticament impossible. De fet, telefonar a un restaurant per a reservar i no poder fer-ho perquè està ja tot ple és una de les situacions més repetides aquests dies. No només no queda pràcticament cap taula lliure per als dies grans de les festes, sinó que fins i tot aquesta setmana molts locals ja no tenen espai per a més reserves. 

A una setmana que comencen les festivitats en honor a sant Josep a la capital del Túria, bars i restaurants estan de gom a gom, sobretot als barris més cèntrics, perquè hi ha una gran concentració de falles, i estan a prop de la mascletà i els enllumenats més espectaculars. 

Els restauradors del cèntric barri de Russafa, amb molts monuments i moviment durant les festes, preveuen facturar més d'un 26% més que les falles de 2022, quan un de cada quatre clients foren turistes. Enguany, a més, el dia 20 cau dilluns i és festiu per a altres comunitats autònomes, com la madrilenya, des d'on ve el gruix de visitants, segons ha indicat Ferrando a À Punt NTC

Per tant, si pensen eixir a dinar o sopar, cal que s’afanyen. Fa quatre anys que no es vivien unes Falles amb plena normalitat, i es nota.

També et pot interessar

stats